top of page

Scrisoare catre mamici dulci

Scrisoare catre mamici dulci,


Dragostea infinită izvorăște doar din inima voastră și reușește să scufunde orice fărâmă de dezamagire sau supărare. O mamă își cunoaște copilul cu 9 luni mai mult decât oricine și îl privește ca pe cea mai mare realizare din viața ei. Instinctul matern nu se învață, pur și simplu te naști cu el.


Visul oricărei fetițe de micuța e să aibă grijă de al ei bebe, într-o buna zi, așa cum are grija mama ei de ea. Atenția o voi îndrepta spre mămicile dulci acum.


Voi sunteți niște eroine. Sunteti niște luptătoare ale căror realizari nu sunt suficient de apreciate. Voi, dragi mămici diabetice, depășiți orice concepție despre eroi sau eroine, Superman e mic copil pe lângă voi, pentru simplul fapt că aveți curajul sa vă însărcinați cu o ființa cu scopul de a-i da viață.


Nu pot decât să îmi imaginez cât de greu este să țineți sub control glicemiile care, oricum sunt greu de controlat, pe timpul sarcinii. Mă gândesc doar la sacrificiile și eforturile depuse pentru ca bebelusul vostru să se pota dezvolta normal. Riscați o viață pentru a da viață, ce poate fi mai admirabil decât asta?

Doar pentru responsabilitatea de a purta în pântecele unui organism (nu tocmai complet funcțional) un suflet nou, pentru a-l aduce la viață și a-l forma mai apoi într-un om minunat, dragi mămici, sunteți adevarata definiție a dragostei. Cine își asumă asemenea riscuri trebuie să le înțeleagă în totalitate și să și le asume.


Tocmai de aceea, mă voi repeta: Vă admir din toată inima, mămici și mămici dulci.

Cu respect,32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page