Orange is the new...?

February 1, 2019

    Mi s-a spus de multe ori ca modul in care ne îmbrăcăm exprima un anumit sentiment sau stare de spirit. In ultima perioada m-am tot gândit, parca prea am intrat intr-o monotonie in care outfit-urile mele sunt predominante de nonculoarea negru.

 

    “Oare ce transmit prin asta?” M-am intrebat. Nimic? Banalitate? “Vreau sa devin mai colorata!” Mi-am spus. Și asa voi și face! Sunt o fire multe prea colorata pentru un outfit macabru.

 

 

 

 

 

 

 

    Astazi am ales portocaliu sa fie “pata mea de culoare”. Orange is the new...feeling? Fiind la jumatatea drumului dintre galben si rosu, portocaliul este cea mai actinica dintre culori.

 

    Portocaliul, simbolic vorbind, este culoarea necredintei si a luxului. Hm? Oare acesta este vibe-ul pe care îl transmit mai departe? Cred totusi ca depinde de fiecare om. Pentru unii o percep a fi o simpla bluza portocalie in timp ce pentru cei mai artiști și visători portocaliul de pe bluza mea poate fi chiar și “revelatia iubirii divine”.

 

    Cu toate acestea, intenția mea era sa aduc la suprafața culorile persoanei mele. Nu doar portocaliu, dar și multe altele ce vor urma.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

September 27, 2019

September 5, 2019

Please reload

TAGS

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now