Sunkissed this Spring

February 23, 2019

    In sfârșit, incep sa simt cum se apropriere sezonul cald. Nu doar prin micile semnale pe care ni le da natura dar și prin buna dispoziție care m-a cuprins de câteva zile.

 

 

    Însorit, însorit, dar totusi răcoare încă. Vremea e înșelătoare dar nu las asta sa ma împiedice din a ma bucura de zilele frumoase ce se anunța in acest weekend. O am alături pe mama, care s-a gândit sa îmi facă o scurta vizita la Cluj și evident ca am ieșit la plimbare in parcul central!

 

    Ne plimbam, ne plimbam și povestim, despre cele întâmplate și neintamplate, despre planuri de viitor și cum sa trăim prezentul, despre ce e nou in viața mea și ce a dispărut. Iubesc momentele acestea. Iubesc plimbările noastre care parca devin un izvor nesfârșit de subiecte despre care vrem sa discutam dar parca niciodata nu se arata momentul potrivit pentru a porni discuția. Asa petrecem noi timp de calitate, impreuna! Meditam, gândim și plănuim impreuna!

 

 

 

 

 

    Sper ca observați cat de colorata am devenit in ultima perioada, pe voi v-am inspirat sa mai diversificați cromatica ținutelor? Astazi am ales sa ma plimb in nuanțe de roz/mov, printuri diferite, carouri, și materiale estetice care țin cald căci sa nu uitam, încă bate vantul!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

September 27, 2019

September 5, 2019

Please reload

TAGS

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now