Fuste plisate! Ai incercat?

January 18, 2019

    Aceast sezon de toamna-iarna 2018/19 a readus pe rafturile magazinelor noastre preferate un model clasic de fusta: midi + plisată.

 

    Internetul a luat-o într-adevăr razna cu acest trend chic! Retele de socializare precum Instagram și Facebook au înflorit cu postări din categoria #OOTD (Outfit of the day, pentru necunoscători) cu astfel de piese care sunt acum incategorisite a fi “basic”. Influenceri cunoscuți precum @janicejoostemaa, a noastră moldoveanca preferata @lilu.ojovan, fabuloasa @fabmusealina și o mulțime de alte personalități importante din mediul online au împărtășit cu comunitatea lor diferite variante de stilizare a unei astfel de piese.

 

 

 

 

 

    M-am lăsat greu convinsă de trend-ul acesta, care sincer, credeam ca nu va tine prea mult. Cu toate acestea, dând in fiecare zi scroll pe Instagram in fiecare zi in căutare de inspirație, am gasit din ce in ce mai multe variante de stilizare a acestor piese și am decis ca și eu vreau o astfel de fusta. Într-un final, am ajuns sa imi cumpăr și eu și am adaptat piesa la stilul meu! Asta a ieșit:

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

September 27, 2019

September 5, 2019

Please reload

TAGS

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Annie Branson. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now